Home tekst

Welkom bij Prins Panelen B.V.

Bent u op zoek naar sandwichpanelen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij leveren de meeste bekende merken plaatmaterialen voor toepassingen in gevels. Van consument, woning -en utiliteitsbouw tot “high-end” gebruik in de medische wereld. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer goed in staat om voor (complexe) grote projecten maatwerk te leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend naar 015-2061514 of laat in het formulier rechts een terugbelverzoek achter.

Prins Panelen B.V. logo
Prins Panelen B.V.

Terugbelverzoek achterlaten?

Wij leveren de meeste bekende merken plaatmaterialen voor toepassingen in gevels.
Van consument, woning -en utiliteitsbouw tot “high-end” gebruik in de medische wereld.

home inhoud

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw project?

Prins Panelen B.V. heeft al ruim 87 ervaring op het gebied van verkoop, levering en productie van onderhoudsarme gevelbekledingen, waarvan meer dan 60 jaar expertise in assemblage van thermisch isolerende sandwichpanelen, met afzet tot ruim buiten de Nederlandse grenzen. Prins Panelen B.V. levert hoogwaardige kwaliteit op het gebied van sandwichpanelen (zoals aluminiumpanelen, glasspanelen, brandwerende panelen etc) én is bekend met de meest innoverende isolatietechnieken (waaronder PUR-schuim). De panelen voldoen aan de VRMG-kwaliteitseisen.

Benieuwd naar onze prijzen? Via de webshop kunt u makkelijk diverse producten bekijken. Voor maatwerk verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons team op te nemen, zodat wij op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte kunnen maken. Klik hier voor ons contactformulier of bel 015-2061514

Prins Panelen B.V. logo
Prins Panelen B.V.

Copyright © Prins Panelen B.V. - 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl